Изи Кредит с нов сезонен каталог по програма за лоялност Easy Bonus

26.05.2022

Програмата за лоялност на Изи Кредит допълва атрактивните предложения, с които изненадва клиентите си в новия каталог Easy Bonus пролет-лято 2022. Освен с лично отношение, Изи Кредит иска да благодари и възнагради своите лоялни клиенти с възможността да получат много бонус награди и подаръци.

Разнообразие от аксесоари за дома, килимче за редене на пъзели за любителите на играта, тенис ракета очакват спортните ентусиасти, а за кулинарните експерти – форма за мъфини.  В новия каталог можете да откриете още ховърборд, с който да се движите бързо и лесно в градска среда, сгъваем шкаф за къмпинг за предстоящите летни приключения, чанта за лаптоп, пикник одеяло, сешоар, епилатор, блендер, туристическа раница и дори бормашина. Разнообразие за всеки вкус и още един източник на приятни изненади.

Заедно с всеки коректно изплатен кредит натрупвате бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност. Натрупаните бонус точки можете да използвате за:

  • разнообразни подаръци;
  • да станете VIP клиент;
  • отстъпка от следващ кредит.

Още отстъпки и преференциални условия при закупуването на продукти и услуги от нашите партньори, можете да получите с картата Easy Bonus. Разгледайте предложенията тук.

За да се възползвате от специалните условия, трябва да представите своята Easy Bonus карта заедно с документ за самоличност при покупка в съответните обекти.

Със събраните бонус точки можете да станете и VIP клиент на компанията, а за целта е  необходимо:

  • Да сте клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД
  • Да натрупате 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за Вас VIP сметка
  • Да заявите желание да станете VIP клиент като попълните поле 12 на ППЗ, при кандидатстване за нов кредит

Ако сте VIP клиент, можете да усвоите кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване и с изключително атрактивни условия.

Повече за него, вижте тук.

Възползвайте се още сега от възможностите за награди и бонуси, които Изи Кредит ви дава, зарадвайте себе си и любимите си хора.

Добри заеми. Добър живот.

Още новини
Назад Първият турнир по художествена гимнастика „Съзвездията на красотата“, организиран от спортен клуб „Локомотив“, се провед...
22.05.2022

Изи Кредит се погрижи да осигури медалите за младите таланти в първия турнир по художествена гимнастика „Съзвездията на красотата“, организи...

Виж повече
Ask a question
Ask a question Задай въпрос