26.05.2022

Изи Кредит с нов сезонен каталог по програма за лоялност Easy Bonus

news article image

Програмата за лоялност на Изи Кредит допълва атрактивните предложения, с които изненадва клиентите си в новия каталог Easy Bonus пролет-лято 2022. Освен с лично отношение, Изи Кредит иска да благодари и възнагради своите лоялни клиенти с възможността да получат много бонус награди и подаръци.

Разнообразие от аксесоари за дома, килимче за редене на пъзели за любителите на играта, тенис ракета очакват спортните ентусиасти, а за кулинарните експерти – форма за мъфини.  В новия каталог можете да откриете още ховърборд, с който да се движите бързо и лесно в градска среда, сгъваем шкаф за къмпинг за предстоящите летни приключения, чанта за лаптоп, пикник одеяло, сешоар, епилатор, блендер, туристическа раница и дори бормашина. Разнообразие за всеки вкус и още един източник на приятни изненади.

Заедно с всеки коректно изплатен кредит натрупвате бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност. Натрупаните бонус точки можете да използвате за:

  • разнообразни подаръци;
  • да станете VIP клиент;
  • отстъпка от следващ кредит.

Още отстъпки и преференциални условия при закупуването на продукти и услуги от нашите партньори, можете да получите с картата Easy Bonus. Разгледайте предложенията тук.

За да се възползвате от специалните условия, трябва да представите своята Easy Bonus карта заедно с документ за самоличност при покупка в съответните обекти.

Със събраните бонус точки можете да станете и VIP клиент на компанията, а за целта е  необходимо:

  • Да сте клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД
  • Да натрупате 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за Вас VIP сметка
  • Да заявите желание да станете VIP клиент като попълните поле 12 на ППЗ, при кандидатстване за нов кредит

Ако сте VIP клиент, можете да усвоите кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване и с изключително атрактивни условия.

Повече за него, вижте тук.

Възползвайте се още сега от възможностите за награди и бонуси, които Изи Кредит ви дава, зарадвайте себе си и любимите си хора.

Добри заеми. Добър живот.

Ask a question Задай въпрос