13.05.2020

Изи Кредит с нов продукт за всички свои клиенти

news article image

 

 

 

 

Изи Кредит е една от водещите компании за бързо кредитиране с над 15-годишна история.

Тя е собственост на български предприемачи и се развива като успешна международна компания. Всеки ден много хора разчитат на Изи Кредит, за да посрещат спокойно финансовите си нужди. Досега компанията е отпуснала над 2 млн. кредита на над 500 000 клиента, за които се грижат над 3 500 служители и кредитни консултанти в близо 190 офиса в цялата страна.

Затова тя не спира да мисли за своите клиенти и да търси начин, по който да отговори на потребителските им нужди. За Изи Кредит клиентите са най-важни и заради това винаги кредитира отговорно, прозрачно, с грижа и разбиране към всеки един.

Така компанията създаде НОВ продукт – Изи 2 и го добави сред богатото си портфолио.

Изи 2 е потребителски кредит, за който може да се кандидатства за суми от 400 до 4 000 лв., само с лична карта. Вноските, на които може да се изплаща кредитът, са двуседмични (два пъти в месеца) и всеки клиент да избере удобния за него период от 6 (шест) до 12 (дванадесет) двуседмици. Предимството на продукта е, че получавате удобството да плащате на по-малки суми, защото погасяването става на равни двуседмични вноски. Изи 2 е много подходящ за хора, които получават аванс и заплата в рамките на месеца.

Може да кандидатствате за новия продукт Изи 2 бързо, лесно, отвсякъде и по всяко време, като изберете най-удобния за Вас начин:

  1. Онлайн като попълните кратката ни форма
  2. През мобилното ни приложение Easy Credit Mobile
  3. На телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване)
  4. В наш офис в цялата страна
  5. Чрез кредитен консултант, ако вече имате такъв
  6. В най-близката пощенска станция

Easy Credit е на пазара от 2005 г. 

За изминалите 15 години компанията е отпуснала милиони кредити не само в България, но и в Румъния, Украйна, Полша и Македония и е помогнала в труден момент на стотици хиляди хора с най-различен социален статус. С помощ от нас клиентите ни успяват да посрещнат най-належащите си финансови нужди без притеснения с бърза, лесна и удобна кредитна услуга. През годините Изи Кредит успешно се наложи и като една от най-разпознаваемите марки сред небанковите финансови институции в България, специализирани в кредитиране. Мисията ни е да осигуряваме прозрачно достъп до парични средства на всички, които имат нужда, директно в техния дом.

Ask a question Задай въпрос