21.06.2020

Изи Кредит с нов летен каталог по програмата за лоялност Изи Бонус!

news article image

Включи се в програмата и спечели!

Вече ни е толкова лятно, весело и слънчево, че нямаме търпение да зарадваме всички наши клиенти. Новият летен, цветен и много свеж каталог е вече факт, а новите летни предложения са над 35 на брой. Заедно с тях, в каталога, всеки клиент може да открие над 260 подаръка, измежду които уред за фрапе, бурканчета за подправки, формички за сладки, карти за игра, туристически сак, палатка, електрическа скара, хладилна чанта, хамак, детска пързалка, водоструйка, тенис маса, велосипед, фотоапарат за моментни снимки, телевизор и още много други. Виж всички подаръци тук. Освен големият избор на подаръци, в каталога можеш да откриеш и част от новите ни партньорства с различни фирми, които предоставят отстъпки за нашите клиенти като част от програмата Изи Бонус. Виж всички наши партньори тук.

Какво представлява програма за лоялност Изи Бонус?

Като компания, която е един от лидерите на пазара за малки потребителски бързи кредити, Изи Кредит работи за удовлетвореността на клиентите си и именно с тази цел създаде и развива постоянно своята програма за лоялност Изи Бонус. Програмата е създадена през 2012 година и е специално за всички лоялни клиенти на Изи Кредит. Ние вярваме, че клиентите ни са най-важни и освен пари назаем, заслужават лично отношение, подаръци и приятни изненади. Така за всеки коректно изплатен кредит ти трупаш бонус точки. Те са равни на размера (сумата) на кредита, умножен по неговата поредност.

Може да използваш своите бонус точки за:

  1. атрактивни подаръци
  2. да станеш VIP клиент
  3. отстъпка от следващ кредит

Какво представлява карта за отстъпки Изи Бонус?

Картата Изи Бонус е част от програмата Изи Бонус. Тя ти предоставя много отстъпки и преференциални условия при закупуването на услуги или продукти от партньорите по програмата. За да се възползваш от специалните условия, трябва да представяш Изи Бонус картата си заедно с документ за самоличност при покупка в търговските обекти.

Карта Изи Бонус можеш да получиш като размениш 700 бонус точки, от тези които притежаваш по твоята лична сметка.

Как да станеш ВИП клиент?

Включвайки се в програмата за лоялност имаш възможност да станеш VIP клиент и да се възползваш от нашите преференциални условия. Как?

  1. Трябва да си клиент на "Изи Асет Мениджмънт" АД
  2. Да натрупаш 20 000 наградни бонус точки по специално създадената за теб VIP сметка
  3. Да заявиш желание да станеш VIP клиент при кандидатстването за нов (пореден) кредит

 

Само VIP клиентът може да вземе кредит VIP Еasy, който е с преференциални нива на оскъпяване (научи повече за привилегиите, които получаваш като VIP клиент в Регионален офис, от твоя Кредитен Консултант или на 0700 180 100 /без допълнително таксуване/).

 

Новите подаръци те очакват, затова събирай бонус точки и стани VIP клиент.

 

Ask a question Задай въпрос