19.10.2017

Изи Кредит с нов изпълнителен директор

news article image

Изпълнителен директор на „Изи Асет Мениджмънт“ АД

Стефан Колев е новият изпълнителен директор на „Изи Асет Мениджмънт“ АД, компанията за малки потребителски кредити в дома, по-известна с търговското си наименование Изи Кредит. Той зае тази позиция от началото на октомври 2017 година.

Стефан Колев се присъединява към компанията преди 8 години като регионален мениджър, а в последствие и ръководител на отдела за обучение и развитие „Изи Академия“. От 2013 г. насам Стефан Колев заема стратегически позиции в международните дружества на Изи Кредит – търговски директор на iCredit Румъния и изпълнителен директор на iCredit Чехия. Завършил е Счетоводство и контрол в Стопанската академия в Свищов.

Изи Кредит с утвърдени лидерски позиции

„Да застанеш начело на компания, която е с утвърдени лидерски позиции, е предизвикателство и отговорност. След придобиването на основния ни конкурент в този сегмент – Провидент Файненшъл България, Изи Кредит затвърди своите позиции на пазара на малките потребителски кредити в България. В следващите години ще продължаваме да работим за установяване на единни стандарти и високо качество на обслужване на всички клиенти; персонално, отговорно и прозрачно кредитиране; създаване на дългосрочни отношения с клиентите, гарантиращи устойчивия растеж на компанията“, каза Стефан Колев.

За Изи Кредит

За Изи Кредит работят над 1200 служители и близо 4000 кредитни консултанти, които обслужват клиентите в домовете им или в офисната мрежа със 180 локации в цялата страна. Представително маркетингово проучване на Market Links от май 2017 г. показва, че почти 40% от българите асоциират малките потребителски кредити с Изи Кредит. От 12-годишния пазарен опит на компанията в България черпят дружествата с идентичен бизнес модел в Румъния, Полша и Украйна, където компанията оперира с бранда iCredit.

Компанията предлага домашно кредитиране, като и за още по-голямо удобство на клиентите си вече предлага и онлайн кредити

Ask a question Задай въпрос