18.02.2016

Изи Кредит с нестандартна кампания за допълнително стимулиране на кредитните си консултанти

news article image

След като през есента на миналата година Изи Кредит стартира успешно отличителната за индустрията иновативна платформа за геймификация, повишаваща ангажираността на кредитните консултанти, финансовата институция продължава с вътрешните си програми, които са без аналог в бранша. От началото на 2016 г. Изи Кредит провежда кампания за допълнително стимулиране на представянето на своите над 3 500 кредитни консултанти в цялата страна, която продължава до края на месец март. Чрез томбола сред най-успешните си кредитни консултанти, компанията ще подари чисто нов автомобил, модел Форд Фиеста, както и двадесет ваучери за пътуване в страната или чужбина, всеки на стойност 500 лева.

Най-новата кампания на Изи Кредит, която е нестандартна за индустрията, кореспондира с амбицията на финансовата институция за прилагане на иновативни подходи за развитие на потенциала на кредитните консултанти, тяхното допълнително стимулиране и постигане на висока степен на ангажираност. „Хората са гръбнакът на нашата компания. Затова вярваме, че всичко, което правим за нашите служители и средата на работа в Изи Кредит са правилни стъпки в това да водим индустрията с иновациите си, да се затвърждаваме като голям атрактивен работодател в страната и чужбина, и да развиваме бизнеса си устойчиво“, коментира инициативата изпълнителният директор на Изи Кредит Кирил Михайлов.

За да се включат в атрактивната инициатива, кредитните консултанти на компанията трябва да постигнат определен резултат при работата си с клиентите на Изи Кредит. Пълните условия на „Карам кола и почивам луксозно с Изи Кредит“ може да се прочетат тук


Ask a question Задай въпрос