24.10.2012

Изи Кредит разгроми Ти Би Ай с 14:1 във футболната Банкова лига

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит продължава с блестящото си представяне във футболната Банкова лига, която се играе в спортния комплекс до Минно-геоложкия университет в София. Късно вечерта във вторник, кредитните консултанти разгромиха Ти Би Ай с 14:2 и за сетен път доказаха, че са най-бързи и най-добри не само в бизнеса, но и на терена.

 

Съперникът Ти Би Ай не отговаряше на футболната класа на Изи Кредит и логично загуби с хокеен резултат. За червено-сивите от Изи Кредит головете вкараха Кристиян Радински, Денис Шаранков и Антонио Данов на три пъти, Ивайло Георгиев и Анатоли Дешев на два пъти и веднъж Илия Генов. Победителите в двубоя бяха с подчертано добро настроение, след като преди броени дни спечелиха титлата във футболната надпревара от Изи Спартакиада 2012 (това ще трябва да линкнем към новината за Спартакиадата).

 

Другия вторник е дерби мачът в групата между Изи Кредит и СИБанк, която ще определи първенеца в групата. Изи Кредит вече би Транскарт с 12:1.

 

В Банковата лига участват банки, небанкови финансови институции и платежни оператори. Изи Кредит участва за първи път и към този момент се очертава като един от най-добрите и резултатни отбори в турнира, с голова разлика от 26:3.

 

Ask a question Задай въпрос