09.01.2013

Изи Кредит разгроми ДЗИ с 4:0

news article image

Футболният отбор на лидера в бързото кредитиране, Изи Кредит изигра поредния си силен мач в Корпоративната лига на Зимен турнир. На закрития терен в софийския квартал „Драгалевци”, през уикенда кредитните консултанти не срещнаха никакви проблеми с амбициозния иначе тим на застрахователната компания ДЗИ – 4:0. Головете за победителите отбелязаха Денис Олегов – хеттрик и Ивайло Маникатов.

Преди двубоя ДЗИ беше на първо място в класирането, но имаше един мач повече от Изи Кредит. В момента пред лидера в бързото кредитиране в класирането е „Армеец” – друг застраховател, който също е с мач повече. Представител на „Армеец” си водеше старателно записки по време на срещата Изи Кредит-ДЗИ – ясен сигнал, че застрахователите оценяват високата класа на кредитните консултанти.

Другата седмица се подновява и друго първенство, в което Изи Кредит участва – Sofia Cup. В него тимът на кредитните консултанти също е сред фаворитите за първото място. Преди срещата с ДЗИ за Корпоративната лига Кристиан Радински получи грамота и статуетка за великолепната си игра именно в турнира Sofia Cup.

Ask a question Задай въпрос