15.10.2012

Изи Кредит продължава с футболните си победи и в Sofia Cup

news article image

Лидерът в бързите заеми, Изи Кредит, продължава с победния си марш по футболните терени. След успешния старт в престижната Банкова лига миналата седмица, тази неделя кредитните консултанти стартираха успешно и в шампионата Sofia Cup на популярния футболен сайт football24.bg Играещият с бяло-червени фланелки тим, на компанията за бързи кредити, биотбора"П. и Н." с разгромното 12:4 и отново показа красива игра и висока класа. Нещо повече, с голямата победа Изи Кредит излезе начело във временното класиране на шампионата.

По 4 гола за Изи Кредит вкараха Антонио Данов и Кристиян Радински. Два пъти се разписа Борислав Гласков, а по веднъж - Анатолий Дешев и Илия Генов. Изи Кредит беше най-резултатният отбор в първия кръг на Sofia Cup, след като никой друг не можа да постигне 12 гола в един мач. Двама от играчите на отбора - Антонио Данов и Кристиян Радински, поведоха класирането при голмайсторите с по четири попадения.

Изи Кредит показа, че ще е фаворит за първото място в редовния сезон, не спести суперлативи за представянето на тима, сайтът football24.bg В Sofia Cup участват както корпоративни отбори, така и квартални със забавни имена като "П. и Н." , което всъщност е абревиатура на „Пияници и Негодници“, „Гаднярите” и други. Шампионатът се играе на принципа на футболното ни първенство – цял сезон, всеки срещу всеки. След определяне на крайното класиране започва плейофна фаза, в която отборите от първата половина на класирането играят срещу тези от втората. Има и зимна пауза, а турнирът продължава чак до средата на май. Мачовете се играят на терените в спортния комплекс RD Sport до Минно-геоложкия университет.

Ask a question Задай въпрос