15.03.2020

Изи Кредит препоръчва на своите клиенти използването на електронните канали за кандидатстване

news article image

Във връзка с разпространението на COVID-19 в страната и обявеното извънредно положение ви информираме, че в офисите ни ще се допуска само по един клиент. Останалите клиенти ще изчакват пред офиса, като призоваваме да спазвате нужната дистанция от останалите хора на опашката.

Здравето на клиентите и служителите на Изи Кредит е от най-висок приоритет. Като ефективна мярка срещу струпването на голям човекопоток на едно място в нашите офиси и с цел превенция срещу разпространението на коронавируса, Изи Кредит препоръчва използването на електронните канали за кандидатстване – мобилно приложение Easy Credit Mobile и Изи Кредит ОНЛАЙН, чрез които бързо, лесно и удобно може да се кандидатства изцяло онлайн, както и да се погасяват вноски с кредитна/дебитна карта, без да се налага да излизате от дома си.

Вече може изцяло онлайн да кандидатстваш за кредит в няколко лесни стъпки:

  • Сваляш напълно безплатно приложението Easy Credit Mobile или влизаш ОНЛАЙН на сайта на Изи Кредит. Можеш да го направиш по всяко време от своя дом.
  • Избираш най-подходящите за теб сума и период на кредита
  • Въвеждаш личните си данни
  • Изпращаш заявка за кредит
  • Подписваш договора за кредит дистанционно, след одобрение на заявка
  • Получаваш парите по сметка

Ръководството на Изи Кредит постоянно следи ситуацията и при необходимост ще информира своите клиенти за допълнителни мерки.

Още информация за това как да предпазите себе си и околните, можете да намерите на сайта на Министерството на здравеопазването.

Ask a question Задай въпрос