13.12.2015

Изи Кредит представя цялото си портфолио в „Български Пощи“ ЕАД

news article image

Финансовата институция за малки потребителски кредити развива присъствието си в над 2 000 пощенски станции в цялата страна 

Изи Кредит съобщи, че разширява своето присъствие в мрежата на един от най-големите си партньори у нас - „Български Пощи“ ЕАД. Благодарение на успешното си дългогодишно сътрудничество с националната пощенска компания, финансовата институция представя цялото си портфолио от малки потребителски кредити. Потребителите в страната вече могат да вземат заем по всеки продукт, който предлага Изи Кредит от най-удобната за тях пощенска станция в цялата страна. Сумите, за които може да се кандидатства съответстват изцяло на гамата от продукти на организацията - от 100 лв. до 5 000 лв.

Само срещу лична карта потребителите могат да заявят своя кредит в най-удобната за тях пощенска станция, една от над 2 000 такива на територията на цялата страна, които предлагат тази услуга. Списък на пощенските станции, които предлагат услугата може да намерите на www.easycredit.bg/List_BG_Post. Представителите на Изи Кредит се свързват с всеки клиент до минути, като му предлагат най-подходящия за него продукт и условия по него. При одобрение, сумата на кредита може да се получи в брой от най-удобната  пощенска станция, регионален офис на Изи Кредит или кредитен консултант на компанията. В мрежата на „Български Пощи“ ЕАД, където вече се предлагат всички продукти на Изи Кредит, могат да бъдат обслужвани и погасителните вноски по заемите на всички клиенти на финансовата институция.

„С тази стъпка Изи Кредит за пореден път показва, че е компания, която е силно ориентирана към клиента, като винаги се стреми да му предлага леснодостъпни и удобни за ползване продукти, при ясни условия и параметри. Вярваме, че представяйки цялата ни гама от услуги в клоновата мрежа на „Български Пощи“ ЕАД, ние за пореден път затвърждаваме доверието, което изграждаме с нашите потребители, дори и в най-отдалечените места в страната“, коментира Кирил Михайлов, изпълнителен директор на Изи Кредит.

За Изи Кредит
„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е водеща компания в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Продуктите на Изи Кредит са съобразени изцяло с персоналните желания и потребности на клиентите на компанията: Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на Изи Кредит и в Български пощи, които са достъпни в над 2000 пощенски клона. Повече за Изи Кредит може да прочетете на сайта на финансовата институция www.easycredit.bg


 

Ask a question Задай въпрос