18.03.2014

Изи Кредит представя актуалните си кариерни възможности на „Национални дни на кариерата” 2014

news article image

Най-популярната компания за небанкови парични заеми в България - Изи Кредит, участва за трета поред година в най-големия кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата”. 

Форумът започна вчера в НДК в София и продължава и днес, като в следващите дни до 10 април ще продължи в още 6 университетски града в страната - Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Изи Кредит ще присъства със свой щанд и експерти в общо шест от тях (виж таблицата най-долу).

На форума Изи Кредит представя специализираната си програма за професионално развитие „Летящ старт”, гарантираща възможност за реализация на всеки, който желае бърза и успешна кариера с много обучения. На щанда на компанията посетителите могат да получат информация за всички актуални възможности за работа и стаж в нея. Експертите на Изи Кредит по подбор на персонала са готови и да ги консултират за тяхната професионална реализация.

В момента Изи Кредит търси активно кредитни консултанти и мениджъри за своята непрекъснато разрастваща се търговска структура в България, в която са заети повече от 3 хил. души в над 130 офиса. Част от най-успешните търговски мениджъри и бизнес треньори на компанията също присъстват на щанда й на „Национални дни на кариерата” и директно провеждат интервюта с търсещите професионална реализация.

По традиция щандът на Изи Кредит е сред най-посещаваните на форума „Национални дни на кариерата”, заради многобройните възможности за професионална реализация и международното развитие на компанията, която вече оперира в четири страни в Европа. Тази година също не е изключение. Само през първия ден на форума свои автобиографии на щанда на Изи Кредит оставиха повече от 100 млади хора, които следват висше образование или са в началото на своето професионално развитие.

Силен интерес сред студентите предизвика набиращата все повече популярност позиция „Кредитен консултант”. „Позицията на кредитен консултант предлага големи удобства на младите хора - гъвкаво работно време, неограничени възможности за доходи, обвързани с конкретни резултати, фирмени обучения и социални придобивки”, обясни предимствата на професията Параскева Любомирова, бизнес треньор в Изи Кредит.

„Национални дни на кариерата” 2014 с участието на Изи Кредит:


 

Ask a question Задай въпрос