Изи Кредит представя актуалните си кариерни възможности на „Национални дни на кариерата” 2014

19 март 2014
Изи Кредит представя актуалните си кариерни възможности на „Национални дни на кариерата” 2014

Изи Кредит представя актуалните си кариерни възможности на „Национални дни на кариерата” 2014

19 март 2014
Най-популярната компания за небанкови парични заеми в България - Изи Кредит, участва за трета поред година в най-големия кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата”.

Форумът започна вчера в НДК в София и продължава и днес, като в следващите дни до 10 април ще продължи в още 6 университетски града в страната - Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Изи Кредит ще присъства със свой щанд и експерти в общо шест от тях (виж таблицата най-долу).

На форума Изи Кредит представя специализираната си програма за професионално развитие „Летящ старт”, гарантираща възможност за реализация на всеки, който желае бърза и успешна кариера с много обучения. На щанда на компанията посетителите могат да получат информация за всички актуални възможности за работа и стаж в нея. Експертите на Изи Кредит по подбор на персонала са готови и да ги консултират за тяхната професионална реализация.

В момента Изи Кредит търси активно кредитни консултанти и мениджъри за своята непрекъснато разрастваща се търговска структура в България, в която са заети повече от 3 хил. души в над 130 офиса. Част от най-успешните търговски мениджъри и бизнес треньори на компанията също присъстват на щанда й на „Национални дни на кариерата” и директно провеждат интервюта с търсещите професионална реализация.

По традиция щандът на Изи Кредит е сред най-посещаваните на форума „Национални дни на кариерата”, заради многобройните възможности за професионална реализация и международното развитие на компанията, която вече оперира в четири страни в Европа. Тази година също не е изключение. Само през първия ден на форума свои автобиографии на щанда на Изи Кредит оставиха повече от 100 млади хора, които следват висше образование или са в началото на своето професионално развитие.

Силен интерес сред студентите предизвика набиращата все повече популярност позиция „Кредитен консултант”. „Позицията на кредитен консултант предлага големи удобства на младите хора - гъвкаво работно време, неограничени възможности за доходи, обвързани с конкретни резултати, фирмени обучения и социални придобивки”, обясни предимствата на професията Параскева Любомирова, бизнес треньор в Изи Кредит.

Национални дни на кариерата” 2014 с участието на Изи Кредит: