17.04.2016

Изи Кредит представи иновативната си платформа за Геймификация на финансов технологичен форум

news article image

Финансовата институция взе участие в дискусионен панел, посветен на дигитализацията и бизнеса

Като водеща компания за малки потребителски кредити, оперираща в страната и чужбина, Изи Кредит представи своите иновативни практики в областта на мотивацията и ангажираността на кредитните консултанти.  Финансовата институция взе участие на финансов технологичен форум „Новото лице на финансите - дигитализация във фокус”, който се проведе в София. На престижното събитие, в рамките на дискусионен панел за дигитализацията и бизнеса, г-жа Нели Дукова, мениджър мотивация и развитие на хората в Изи Кредит, запозна участниците във форума с програмата „Супер професионалист“ на организацията.

„Супер професионалист“ е насочена към кредитните ни консултанти, които не само са най-многобройната група от членове на екипа на Изи Кредит - над 3 000 души в цялата страна, но тъй като работят с клиентите на компанията на ежедневна база, са и нашето лице пред външния свят. Това, към което се стремим, е повишаване на тяхната мотивация и ангажираност за постигане на по-високи резултати, но и улесняване на познанството и общуването помежду им“, поясни Нели Дукова. Тя допълни, че платформата на Изи Кледит, която е без аналог за индустрията, е разработена по начин, който включва някои от основните елементи на всяка игра - предизвикателство, забавление, получаване на знания и, разбира се, награди. Това е една от причините Геймификацията да предизвиква все по-голям интерес сред кредитните консултанти на финансовата институция.

Във форума „Новото лице на финансите - дигитализация във фокус”, който се проведе под егидата на БНБ и КФН, участие взеха редица представители на водещи български и международни компании.


 

Ask a question Задай въпрос