Изи Кредит представи иновативната си платформа за Геймификация на финансов технологичен форум

11 май 2016
Изи Кредит представи иновативната си платформа за Геймификация на финансов технологичен форум

Изи Кредит представи иновативната си платформа за Геймификация на финансов технологичен форум

11 май 2016

Финансовата институция взе участие в дискусионен панел, посветен на дигитализацията и бизнеса

Като водеща компания за малки потребителски кредити, оперираща в страната и чужбина, Изи Кредит представи своите иновативни практики в областта на мотивацията и ангажираността на кредитните консултанти.  Финансовата институция взе участие на финансов технологичен форум „Новото лице на финансите - дигитализация във фокус”, който се проведе в София. На престижното събитие, в рамките на дискусионен панел за дигитализацията и бизнеса, г-жа Нели Дукова, мениджър мотивация и развитие на хората в Изи Кредит, запозна участниците във форума с програмата „Супер професионалист“ на организацията.

„Супер професионалист“ е насочена към кредитните ни консултанти, които не само са най-многобройната група от членове на екипа на Изи Кредит - над 3 000 души в цялата страна, но тъй като работят с клиентите на компанията на ежедневна база, са и нашето лице пред външния свят. Това, към което се стремим, е повишаване на тяхната мотивация и ангажираност за постигане на по-високи резултати, но и улесняване на познанството и общуването помежду им“, поясни Нели Дукова. Тя допълни, че платформата на Изи Кледит, която е без аналог за индустрията, е разработена по начин, който включва някои от основните елементи на всяка игра - предизвикателство, забавление, получаване на знания и, разбира се, награди. Това е една от причините Геймификацията да предизвиква все по-голям интерес сред кредитните консултанти на финансовата институция.

Във форума „Новото лице на финансите - дигитализация във фокус”, който се проведе под егидата на БНБ и КФН, участие взеха редица представители на водещи български и международни компании.