21.05.2020

Изи Кредит предоставя финансови услуги на своите клиенти с грижа за тяхното здраве

news article image

Всички ние преминаваме през период на предизвикателства, изпълнен с постоянно пременящи се обстоятелства. Въпреки това, благодарение на доверието на нашите клиенти в нас и услугите, които предоставяме, ние от Изи Кредит вярваме, че заедно ще преодолеем този момент на изпитание, ще станем по-силни и още по-ефективни, за да продължим да отговаряме на желанията на нашите клиенти. Служителите на Изи Кредит осигуряват гъвкаво и професионално обслужване, като се вслушват в нуждите и изискванията на своите клиенти, за да съдействат при взимането на правилните финансови решения.

Офисите на Изи Кредит

Бихме искали да уверим клиентите на Изи Кредит, че всички наши офиси продължават да работят със стандартно работно време, всеки делник от 09:30 до 18:30 часа. Компанията спазва без компромис поддържането на безопасна физическа дистанция. Помещенията се дезинфекцират и проветряват редовно, а служителите са снабдени с всички необходими предпазни средства. С всички мерки, които Изи Кредит предприе, гарантираме на нашите клиенти безопасно и безпроблемно обслужване.

Онлайн кандидатстване за кредит

Предвид препоръчителната социална дистанция, Изи Кредит осигурява електронни канали за изцяло онлайн кандидатстване:

  • през мобилно приложение Easy Credit Mobile
  • на уебстраницата на Изи Кредит тук


Клиентите могат да кандидатстват бързо и лесно от най-удобното за тях място, дори и от своя дом. Разбира се, може да посетят един от над 190 офиса в страната, да се свържат директно със своя кредитен консултант или да позвънят на националния телефон за обслужване на клиенти на Изи Кредит 0700 18 100 (без допълнително таксуване).

Онлайн погасяване на вноска по кредит

За активните си клиенти компанията предоставя алтернативни варианти за погасяване на вноска по кредита:

  • с кредитна или дебитна карта, през клиентския профил на уебсайта или в мобилното приложение
  • по банков път
  • директно на кредитен консултант
  • в един от 190 офиса на компания
  • в един от над 2 000 пощенски клона на Български Пощи, в които се предоставят услугите на Изи Кредит

Над 500 000 клиента се довериха на Изи Кредит, доверете се и вие! Изи Кредит е изцяло българска компания, която е сред лидерите на пазара на небанкови финансови услуги.

Ask a question Задай въпрос