11.10.2012

Изи Кредит предложи позиции за ИТ специалисти на форума „Дни на кариерата”

news article image

Лидерът в бързите заеми, Изи Кредит, участва в поредното голямо събитие за кариерно развитие и отново привлече силен интерес сред посетителите. На форума „Дни на кариерата” в „Интерпред - СТЦ София” вчера (11 октомври), компанията представи позиции за специалисти в информационните технологии.

Форумът целеше да срещне фирми и експерти от сектора на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг дейностите. Изи Кредит развива голям екип от програмисти и ИТ специалисти, като в дирекция „Информационни технологии” на компанията в момента работят около 20 служители. С разрастването на Изи Кредит, работата им непрекъснато се увеличава и това налага търсенето на още професионалисти в тази сфера. Освен ИТ специалисти, щандът на компанията посетиха и експерти и студенти извън ИТ сектора – основно с икономическо образование.

Това е второто голямо кариерно събитие, в което Изи Кредит участва през последните два месеца. През септември компанията имаше свой щанд и на форума Кариера в България. Защо не?”. Стотици българи с образование и опит в чужбина оставиха автобиографиите си, заинтригувани от възможностите за развитие в компанията ни.

Ask a question Задай въпрос