08.01.2012

Изи Кредит предложи на българите с опит от чужбина глобални възможности за развитие

news article image

Интересни предизвикателства и големи възможности за развитие по целия свят предлага на своите служители една от водещите небанкови финансови институции Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит). В това се убедиха участниците на четвъртия поред форум "Кариера в България. Защо не?", който събра на едно място българи с образование и опит от чужбина с водещи български компании.

Изи Асет Мениджмънт АД беше представена на събитието от експертите си от дирекциите "Международно развитие" и "Човешки ресурси". С отлична презентация и стилен, изпълнен с празнични елементи, щанд, Изи Кредит се оказа сред най-интригуващите за участниците във форума компании. "Търсим, избираме и работим само с най-добрите. Дружеството ни е отворено към всички интелигентни, образовани и амбициозни хора, които имат бизнес мислене, отворени са към чужди езици и култури, експериментират отговорно, които са смели, комбинативни и инициативни и които освен лидери, са и екипни играчи", обяви по време на форума Григор Димков, директор дирекция "Международно развитие".

На щанда на Изи Кредит се спираха основно млади българи с образование от Великобритания, САЩ, Канада, Франция и Германия, които тепърва ще градят кариера. Не липсваха и такива, които вече са натрупали професионален опит в големи мултинационални корпорации и които показаха амбиция да водят важни проекти на Изи Асет Мениджмънт АД в страната и чужбина. Презентаторите на Изи Кредит запознаха заинтересуваните с възможностите за развитие в компанията в българските офиси и неговите външни подразделения в Румъния и Украйна. „Не се ограничаваме в глобалните ни намерения за разширяване на бизнеса. Гледаме към Западните Балкани, Азия и Африка. Ще навлизаме поне на един чуждестранен пазар всяка година”, обяви Григор Димков. Той изтъкна и че за разлика от големите чужди компании, за които България е просто един от много филиали, в Изи Кредит българският офис е този, който развива останалите навън и който гради цялостната стратегия за разрастването на организацията. Бяха излъчени и мнения за работната среда на действащи служители на Изи Асет Мениджмънт АД.

Изи Асет Мениджмънт АД е 100% българско дружество и към момента в него работят над 2500 служители, които обслужват 80 000 активни клиента само в България. С навлизането на пазара в Украйна през 2008 г., компанията израсна до международна. За украинския филиал на дружеството работят повече от 400 души, които обслужват 8000 активни клиенти. През 2011 г. Изи Асет Мениджмънт АД стъпи и на пазара в Румъния. Няколко месеца след старта за румънското подразделение на българската компания работят 80 служители, които предоставят услуги на 2500 активни клиента.

Мениджърите на филиалите на Изи Кредит в Румъния и Украйна са българи. Плановете на компанията предвиждат все повече нейни български служители да пътуват до офисите й в чужбина, където да предават натрупаните от дейността в България знания и умения.

Ask a question Задай въпрос