22.12.2011

Изи Кредит предложи на българите с опит от чужбина глобални възможности за развитие

news article image

Интересни предизвикателства и възможности за развитие по целия свят очакват работещите в Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит). В това се убедиха участниците на четвъртия поред форум „Кариера в България. Защо не?” Той събра на едно място българи с образование и опит в чужбина с водещи български компании.

Изи Асет Мениджмънт АД беше представена на събитието от служителите си от дирекциите „Международно развитие” и „Човешки ресурси”. С отлична презентация и стилен, изпълнен с празнични елементи, щанд, Изи Кредит се оказа сред най-интригуващите за участниците във форума компании, които предлагат професионално развитие на хората, трупали опит навън. „Търсим, избираме и работим само с най-добрите. Дружеството ни е отворено към всички интелигентни, образовани и амбициозни хора, които имат бизнес мислене, отворени са към чужди езици и култури, експериментират отговорно, които са смели, комбинативни и инициативни и които освен лидери, са и екипни играчи”, обяви по време на форума Григор Димков, директор дирекция „Международно развитие
.

На щанда на Изи Кредит се спряха основно млади българи с образование от Великобритания, САЩ, Канада, Франция и Германия, които тепърва ще градят кариера. Не липсваха и такива, вече натрупали професионален опит в големи мултинационални корпорации. Григор Димков и останалите служители на Изи Кредит ги запознаха с възможностите за развитие в компанията, както в българските офиси на дружеството, така и в неговите външни подразделения в Румъния и Украйна. „Гледаме към Западните Балкани, Азия и Африка. Ще навлизаме поне на един чуждестранен пазар всяка година”, обяви още пред тях Григор Димков. Той изтъкна, че за разлика от големите чуждестранни компании, за които България е просто един от много филиали, в Изи Кредит българският офис е този, който развива останалите навън и гради цялостната стратегия.

Ask a question Задай въпрос