05.07.2023

Изи Кредит помогна на хора, пострадали от наводненията

news article image

Стартирайки кампанията „Силата на доброто“, Изи Кредит за пореден път показа колко е важно да си помагаме. Двигател на доброто в Изи Кредит са именно хората и тъй като доброто е за споделяне, днес разказваме за благородната проява на нашите колеги от регионален офис Мездра.

На 17 юни 2023 год., те се включиха със своя доброволен труд и себеотрицание, в помощ на пострадалите от наводнения селища в северозападна България. Колегите участваха в почистването на засегнати от калните наноси къщи в гр. Берковица, с. Слатина и с. Боровица, както и в отводняването и премахването на струпани отпадъци, около наводнените терени. Водени от милосърдие и състрадателност, нашите колеги са дарили продукти от първа необходимост на пострадалите от бедствието хора.

Тази благородна инициатива бе подкрепена и от Компанията ни, като колегите от отдел Маркетинг е подсигури доброволците с  брандирани тениски.

Благодарим още веднъж на колегите за проявената човечност и себераздаване - техния пример е достоен за уважение и потвърждава мотото, че сърцето на Изи Кредит е огромно!

Ask a question Задай въпрос