09.10.2014

Изи Кредит поглежда към поредни титли в Банковата лига и Градската лига по футзал

news article image

Футболният Изи Кредит ще защитава шампионските си титли в Банковата лига и Градската лига по футзал на София. Отборът на компанията-лидер в бързите кредити вече стартира с победи в новия сезон на двата турнира. В първите два кръга от Банковата лига, кредитните консултанти надделяха с 6:2 над TBIи с 3:2 над Българо-американска кредитна банка. В първия кръг от Градската лига по футзал, Изи Кредит спечели срещу амбициозния тим на Танг-Ра със 7:3. Двубоите от Банковата лига се провеждат всеки петък на терените на RDSportдо Минно-геоложкия университет. Мачовете от Градската лига по футзал се играят в залата на НСА.
 
Изи Креди спечели първото място в миналогодишните издания на двата шампионата и се определя от специалистите като фаворит за шампионската титла и през тази година. Компанията привлече две силни попълнения и е с още по-силен отбор за новия сезон. И в Банковата лига, и в Градската лига по футзал на София, се играе на шампионатен принцип – всеки срещу всеки, по два мача в годината. Отборът, събрал най-много точки, печели шампионската титла.
 
 
Футболният Изи Кредит е сред най-силните корпоративни отбори в България и притежава десетки купи от различни турнири и шампионати. Тимът е воден от известния специалист Иван Стоилов, който е и национален селекционер на националния отбор по футзал. Отборът е и редовен участник в турнири в подкрепа на благотворителни каузи.        
 

Ask a question Задай въпрос