17.05.2024

Изи Кредит подкрепи юбилейното издание на конкурса "Мис Хасково"

С. Петрова е новата "Мис Хасково". 18-годишната красавица бе избрана на 10 май, а конкурсът за поредна година беше подкрепен от Изи Кредит.

В юбилейното десето издание взеха участие десет млади дами от различни населени места в областта. Всяка от тях беше оценена на база представянето си в три тура. Победителката, която е от Димитровград, ще има честта да участва в националния конкурс „Мис България“.

Конкурсите за красота имат богата история в Хасково като първият подобен се провежда още през далечната 1928 г. в салона на градския театър. Днес „Мис Хасково“ e едно от емблематичните събития за региона.

Подобни инициативи са част от нашата комуникационна платформа "Изи Кредит. Силата на доброто", която насърчава и подкрепя значими обществени проекти. Ще продължаваме да бъдем партньор в историите на успеха и ще подкрепяме смелите мечтатели. Вярваме, че можем да вдъхновим и други да следват със същата страст своите амбиции и цели и да постигат качествени резултати за по-добро утре за нас и нашите деца и развитие на местните общности и обществото като цяло.
 

Ask a question Задай въпрос