25.02.2022

Изи Кредит подкрепи създаването на нова класна стая в Трето ОУ „Братя Миладинови“ в гр. Гоце Делчев

news article image

Изи Кредит дари средства за подобряване условията за обучение на учениците от Трето основно училище „Братя Миладинови“ в град Гоце Делчев. Средствата бяха използвани за закупуването на 14 комплекта маси и столове, които изцяло трансформираха една от класните стаи в училището. Учениците вече ще могат да придобиват знания и да развиват своите умения в една по-комфортна и удобна среда.

Изи Кредит се уповава на своите ценности, човечност, новаторство и отговорност към хората - колеги, партньори, клиенти, и средата, в която живеем и която ни заобикаля. Затова компанията се стреми непрестанно да подкрепя и развива идеи и проекти в полза на общностите, с които работи.

Осигурявайки финансова подкрепа на хората, без значение от техния социален статус, Изи Кредит разбира, че тя е двигател на промяната, а подпомагането на училището в Гоце Делчев е поредната стъпка в тази посока.

Изи Кредит ще продължава и занапред да подкрепя образованието, спортното и физическо развитие на бъдещите млади таланти на България.  

Ask a question Задай въпрос