17.06.2024

Изи Кредит подкрепи събитието „Спорт за всички” във Велинград

news article image

Тази събота, 15 юни на пл. „Николай Гяуров” във Велинград се проведе събитието „Спорт за всички“. Организатор на спортната проява е местният Клуб Лайфстайл.

На откритата сцена в централната част на града се проведоха групови тренировки по табата, HIIT, пилатес и йога, както и забавни активности с игри и много награди. Изцяло в тематиката на събитието, Изи Кредит осигури на участниците 20 броя стъклени бутилки за вода и четири ваучера по 100 лв., които могат да бъдат използвани в известна верига за спортна екипировка. Това е поредна инициатива, в която колегите ни от офис Велинград се включват и дават своя личен принос в подготовката и организацията на събитието.

Турнирът е подкрепен и от Министерството на младежта и спорта, община Велинград, Българска федерация „Спорт за всички” и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Като социално отговорна компания продължаваме да подкрепяме и насърчаваме различни спортни активности и инициативи из цялата страна, които са част и от нашата комуникационна платформа "Силата на доброто".

Ask a question Задай въпрос