30.12.2021

Изи Кредит подкрепи провеждането на международния турнир по бразилско жиу-жицу „AJP Tour Sofia International Pro-Gi 2021“

news article image

За втори път в България се организира турнир на престижната верига по бразилско жиу-жицу* „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“, спонсор, на което тази година беше и Изи Кредит.  

Проведеното в София през ноември състезание събра на едно място атлети от 14 държави. Форматът включваше дивизии за деца, юноши, мъже, жени и ветерани. Българските спортисти взели участие се представиха повече от отлично като завоюваха 57 златни медала.

За събитието, Изи Кредит подготви специални подаръци за всички финалисти, които те да могат да използват и на следващи състезания и тренировки. За допълнителна мотивация на атлетите, компанията изписа „Ти си победител“ върху бутилките с минерална вода, които се раздаваха на участниците.

От Изи Кредит вярваме, че спортът и движението са основополагащи за развитието и поддържането на здраво тяло и стабилен дух. Същото така знаем, че е важно вложените усилия и постигнати резултати да се стимулират и отличават. Затова компанията не спира да подкрепя различни спортни инициативи и формати, за да мотивира атлетите да продължават да тренират и развиват потенциала си.

 

*Бразилското жиу-жицу е бойно изкуство, съчетаващо в себе си боен спорт и система за самоотбрана. Изкуството се заражда през 20 век в Япония. Днес жиу-жицуто е неизменна част от тренировките по смесените бойни изкуства ММА.

Ask a question Задай въпрос