29.09.2014

Изи Кредит подкрепи празника „Свищовски лозници" с подаръци и атрактивна шоупрограма

news article image

Компанията - лидер в бързите кредити - Изи Кредит, се включи активно в традиционния празник на Свищов -  „Свищовски лозници”, който се проведе от 26 до 28 септември. Дъждовното и студено време не охлади ентусиазма на служителите на регионалния офис на компанията и те три дни раздаваха подаръци на децата на площад „Алеко”, който беше основна арена на празненствата.

Всички деца и техните родители получиха бонбони, балони и много рекламни материали, поднесени с много усмивки и настроение. „Хората приеха подаръците ни също с усмивка. Получи се хубав празник”, коментира Светослав Янков, регионален мениджър на Изи Кредит в Свищов.

Светослав Янков и още двама служители на Изи Кредит – Владимир Лазаров и Детелин Димитров (на снимката), създадоха една от големите атракции на празненствата. Тримата се превъплътиха в легионери от Първи Италийски легион, бранил преди много векове Римската империя край бреговете на Дунав, недалеч от Свищов. Екипирани с шлемове, ризници и брони, и въоръжени с мечове и жезъл в ръка, те показаха на децата как са се сражавали легионерите от великия римски легион.

Богата програма съпътстваше целия празник. Имаше изложба на художници, концертс участието на младежки и утвърдени български групи, театрално-музикален спектакъл, премиера на книга и филм, както и демонстрации на древни занаяти, гладиаторски борби, панкрацио и бойни умения. Всеки гост на събитието можеше да дегустира древно римско вино с мед и канела.

Изи Кредит подкрепя и участва активно в много празници в страната. По-рано този месец регионалният офис на Изи Кредит в Свищов се включи и в националния фестивал „Фолклорен извор” в село Царевец, който се провежда по традиция всяка година в продължение на четири дни. На събитието служителите на компанията отново раздаваха бонбони и балони на децата. 

Ask a question Задай въпрос