07.08.2023

Изи Кредит подкрепи отново събора „Велинград 4х4 и приятели“

news article image

За шеста поредна година във Велинград се проведе дългоочакваният Off Road събор „Велинград 4х4 и приятели“, в който взеха участие стотици ентусиасти и любители на високите скорости.

Събитието се състоя в средата на месец юни тази година, а Изи Кредит с готовност се включи като един от основните спонсори и подкрепи инициативата с парични средства. Тридневната програма бе изпълнена с впечатляващи и атрактивни изживявания, като разходка с джипове и мотори, АТВ и УТВ, разделени в класове и на различни трасета- хард, софт и прототип.

Организаторите на събитието се бяха погрижили то да е запомнящо се, а посетителите да си тръгнат с адреналин, покачен на максимум. В допълнение, всички имаха възможност да се насладят на изложение с високопроходими автомобили, тунинг и аксесоари за 4х4 машини, музика на живо и много игри.

Сърцето на Родопите ежегодно става притегателен център за хора от цялата страна, за да утоли  „жаждата“ им за екстремни преживявания и да ги зареди с положителни емоции до следващия събор. Ние от Изи Кредит вярваме, че споделените моменти на радост и позитивизъм имат силата да сплотяват. Без съмнение, и за в бъдеще ще даваме своя принос в различни спортни събития и социално отговорни инициативи, за да продължим споделянето на доброто.

Ask a question Задай въпрос