06.06.2016

Изи Кредит подкрепи две значими спортни събития в България

news article image

Финансовата институция за потребителски кредити Изи Кредит подкрепи две значими спортни събития в страната, които се проведоха в столицата в края на месец май.

Футболните емоции и изживявания по време на двубоя за Финала на купата на България по футбол между отборите на ПФК Монтана и ЦСКА преминаха със съдействието на Изи Кредит. Компанията беше един от спонсорите на едно от най-значимите футболни събития на страната за тази година. За целта организацията проведе атрактивна маркетингова кампания по време на събитието. Двубоят се състоя на Националния стадион „Васил Левски“, където присъстваха над 35 000 футболни запалянковци от всички краища на България.

След фокуса си върху професионалния футбол, финансовата институция Изи Кредит партнира и на друго съществено спортно събитие, което се проведе също в столицата – спортният празник по лека атлетика за деца „Тереза Маринова и приятели“. Седмото издание на инициативата се състоя на базата на Национална спортна академия и включи лекоатлетически надпревари в четири дисциплини за деца на възраст от 6 до 12 години от цялата страна. Турнирът „Тереза Маринова и приятели“, който уважиха стотици граждани и гости на София, се подкрепи от Изи Кредит за втора поредна година.

Двете партньорства на Изи Кредит кореспондират с политиката на компанията за корпоративна социална отговорност, която тя реализира повече от 11 години.


Ask a question Задай въпрос