07.06.2023

Изи Кредит подкрепи българската музика от сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023

news article image

За поредна година Изи Кредит се включи в церемонията на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023, която се проведе на 27 май в зала "Колодрум" в Пловдив и заяви своята категорична подкрепа за българската музика, родните изпълнители и техните фенове. Лично маркетинг директорът на Изи Кредит Силвия Александрова връчи приза за най-добър БГ изпълнител на обичания от няколко поколения и един от най-изявените гласове на нашата сцена – Любо Киров. Сред отличените бяха група Молец, Миро и ALMA, Михаела Маринова, Керана и Космонавтите.  Наградата „Най-големият български поп изпълнител за всички времена“, която се дава за първи и единствен път, бе връчена на Лили Иванова.

Изи Кредит от години е близо до сърцата на българските музиканти и техните фенове. С подкрепата си за престижните награди на БГ Радио ние отдаваме своята почит на родните таланти и приносът им към развитието на българската култура. Тези награди са и важна възможност за почитателите на българската музика да изразят своите предпочитания и да подкрепят своите любимци.

 

Поздравяваме всички номинирани и победители в Годишните музикални награди на БГ Радио 2023 и им пожелаваме творческо вдъхновение, пълни клубове и силни радио ротации.

Ask a question Задай въпрос