25.08.2021

Изи Кредит подарява електрически вентилатори на свои клиенти от промоцията „Кредит Пенсионер“

news article image

 Всяка седмица Изи Кредит подарява електрически вентилатори с настоящата промоция „Кредит Пенсионер вземи и прохладно лято имай ти“. Вече изненадахме 30 клиенти с подарък - вентилатор за прохладните летни вечери. Ето и няколко снимки на спечелили клиенти, които с радост си използват новата награда. Остават само още 20 броя вентилатори, които чакат да бъдат спечелени.

И защото е лято и всички ние искаме да прекарваме повече време навън, Изи Кредит се е погрижил и за тези хора. Освен големите награди,  сме подготвили и малки изненади за всички наши пенсионери – шапки, ветрила и разбира се карти за игра за приятни летни вечери с приятели.

Не пропускай шанса си да спечелиш подарък от Изи Кредит като се включиш в промоцията, която продължава до 31 август. Следващият печеливш може да си ти. Повече информация може да получиш във всеки наш регионален офис в цялата страна, на www.easycredit.bg или се обади на 0700 18 100.

Кредит Пенсионер е паричен заем, предназначен само за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 лв. до 4 000 лв., а срока на погасяване - от 3 до 12 месеца.

Ask a question Задай въпрос