26.10.2011

"Изи Кредит" подари нова и красива площадка и на децата в Силистра

news article image

Една от водещите компании за бързи заеми в България - „Изи Кредит”, изгради седмата си детска площадка в страната. Новият и красив детски кът, отговарящ на всички европейски изисквания за безопасност, ще радва малките деца в Силистра, докато си играят в центъра на града. Съоръжението се намира на ул. „Добрич” 72.

Площадката беше открита официално днес с водосвет. На събитието присъстваха регионалният мениджър на „Изи Кредит” за Силистра Георги Боев, ерия мениджърът на компанията за Североизточна България Пламен Петков, кметът на града Иво Андонов, кандидатът за градоначалник на Силистра д-р Юлиян Найденов, представители на общината и компанията, родители и деца. Лентата за новата площадка преряза кметът Иво Андонов. Специално за събитието дойдоха и децата от детските градини „Добруджа” и „Ян Бибиян”, на които екипът на „Изи Кредит раздаде подаръци и лакомства.

„Ние сме млада компания, която има специално отношение към децата и техните родители. Обичаме да правим за тях хубави неща, които ги карат да се усмихват. Едно от желанията на майките е децата им да растат в сигурна и здрава среда, да се забавляват и играят на приветливи и модерни детски площадки, отговарящи на всички европейски изисквания за безопасност. Ето, че то се сбъдна”, заяви по време на откриването на детската площадка регионалният мениджър на „Изи Кредит” за Силистра Георги Боев. „Освен да помагаме на хората, като им отпускаме бързо кредити, когато имат спешна нужда от пари назаем, ние подкрепяме важни за тях социални каузи и проекти”, каза от своя страна ерия мениджърът на „Изи Кредит” Пламен Петков.

След мениджърите на „Изи Кредит” благодарности от името на общинската управа в града поднесе кметът Иво Андонов и един от кандидатите за нов градоначалник д-р Юлиян Найденов. „Благодаря на „Изи Кредит” за прекрасния подарък за децата на Силистра”, заяви кметът Иво Андонов. „Нека независимо от това кой на какъв пост е, всички ние – община, фирми и организации да откриваме повече такива детски площадки” каза от своя страна кандидатът за градоначалник д-р Найденов.

Площадката на „Изи Кредит” в Силистра е предназначена за игра на деца до 10 години и разполага с пъстроцветни люлки, пързалки, катерушки, пейки и др. Средствата, заделени от „Изи Асет Мениджмънт“ АД за построяването й, възлизат на над 10 хил. лв. Това е седмата поред площадка, построена от компанията в страната. С такива вече разполагат децата в Плевен, Костинброд, Казанлък, Петрич, Доспат и кв. „Люлин” в София.

До края на годината „Изи Асет Мениджмънт
АД предвижда да изгради площадки в още градове.

Ask a question Задай въпрос