14.03.2017

Изи Кредит подари на клиентите си още 44 страхотни електрически кани от промоцията „Кредит Пенсионер“

news article image

Една от водещите финансови институции у нас Изи Кредит вече стартира с нова специална кампания за клиентите пенсионери на дружеството – „Когато ви трябват. А не стигат.“ Това е първата подобна инициатива на компанията за тази годината, която е насочена към потребителите, които получават пенсия. В рамките на инициативата, която се провежда в периода 1 март – 30 април, ще бъдат раздадени общо 400 електрически кани и хиляди рекламни торби за пазар.

Всеки клиент, взел продукта „Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит през посочения период на промоцията, участва в ежеседмична томбола за 44 кани, които ще бъдат теглени всяка сряда от началото на кампанията. С усвояването на кредита, потребителят получава и скреч карта, с която може да разбере веднага дали печели подарък чанта за пазар с логото на Изи Кредит.

Днес, отново на случаен принцип изтеглихме вторите печеливши от промоцията.

Имената им може да видите тук.

„Кредит Пенсионер“ е паричен заем, предназначен само за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 лв. до 2 500 лв., а срока на погасяване - от 3 до 12 месеца.

Повече информация за продукта, настоящата кампания, както и за Изи Кредит, може да се открие на сайта www.easycredit.bg или на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване).


 

Ask a question Задай въпрос