Изи Кредит подари мечтана екскурзия до зоокъта в София на децата от дома в с. Гурково

16 септември 2014
Изи Кредит подари мечтана екскурзия до зоокъта в София на децата от дома в с. Гурково

Изи Кредит подари мечтана екскурзия до зоокъта в София на децата от дома в с. Гурково

16 септември 2014
Изи Кредит подари вълнуваща екскурзия преди първия учебен ден, на възпитаниците от ДДЛРГ „Надежда“ в ботевградското село Гурково.
 
На 13 септември десет деца от дома, посетиха зоологическата градина в София – мечтан за тях подарък, осигурен от компанията-лидер в бързите кредити. За два часа те успяха да видят всички животни на територията на зоокъта. Хубавото време също помогна денят да се превърне в празник за тях.
 
Всяко дете имаше различно любимо животно. За шестгодишния Павлин това беше слона, за малкия Илия – лъва, а Ани се зарадва най-много на носатите мечета. Сякаш най-много детски усмивки и емоции обаче предизвикаха маймуните, някои от които демонстрираха най-добрите си номера пред децата.  
 
Емоциите за децата продължиха и след края на обиколката в света на животните. Първо, те се повозиха на най-атрактивната въртележка в комплекса, а след това получиха и персонални подаръци от Изи Кредит – торбички и ранички, пълни с лакомства, сокчета, флумастри и книжки за оцветяване. „Благодарим много на компанията. Децата го оценяват. За тях това означава много”, сподели Веса Маркова, директор на ДДЛРГ „Надежда“.
 
Домът в Грудово е от заведенията, които получават подкрепа по-рядко. Децата в дома са общо 12, на възраст от 4 до 7 години. Въпреки ограничените си възможности, ръководството на дома е осигурило униформи за всички свои възпитаници. Децата правят впечатление и с чистия си вид и доброто си възпитание.
 
Изи Кредит дългогодишно подпомага децата в неравностойно положение от различни заведения в България, като част от програмата си за корпоративна социална отговорност.
 
 Easy Credit подари екскурзия до Зоокът София