07.01.2013

Изи Кредит подари 100 gift карти по 100 лв. на 100 свои клиента

news article image

Сто семейства се радваха на богата празнична трапеза благодарение на Изи Кредит. Стотината късметлии бяха сред десетките хиляди клиенти, които се възползваха от празничната промоция „100 на 100 печелиш с Изи Кредит”. Всеки участник получи по една бутилка хубаво червено вино, а 100 спечелиха и gift карта на стойност 100 лв., с която да пазаруват и да зарадват семейството си с подаръци.

Повечето спечелили gift карти са пазарували с тях за празничната трапеза, показва допитване на компанията. „Парите ми бяха от огромна полза. Със стоте лева напазарувах за празниците. Благодаря много на Изи Кредит”, изрази задоволство 53-годишната Елмаза Антимова от Троян. За хранителни продукти е изразходвала сумата и 23-годишната Тоня Янчева от Бургас. „Много съм доволна от наградата”, сподели тя.

Изи Кредит носи много празнично настроение на своите клиенти всяка година с промоции, томболи и награди. „За новата година готвим още много изненади и подаръци за клиентите”, гарантираха от дирекция „Маркетинг” на компанията.

Ask a question Задай въпрос