16.10.2013

Изи Кредит побеждава наред във футболните турнири Macron Cup и 280 Football League

news article image

Футболният отбор на Изи Кредит, воден от треньора Иван Стоилов, отново е сред най-добрите в аматьорските и корпоративни турнири в България. Този месец компанията участва в два турнира по минифутбол в София - Macron Cup и 280 Football League.

В Macron Cup Football 7, както е пълното име на шампионата, от три изиграни кръга Изи Кредит има две победи и една загуба и с общ актив от 6 точки и голова разлика 17:4 заема трето място в класирането при 10 отбора-участници. В 280 Football League „кредитните консултанти” са на второ място в своята група – Macron Group, след два изиграни и спечелени мача. Участниците в този турнир са общо 20, разделени в две групи по 10 отбора.

И в двата турнира има поне по няколко силни отбора с амбиции за титлата и това предвещава интригуващи двубои. През изминалата събота Изи Кредит спечели дерби-срещата от втория кръг на 280 Football League срещу Феста с 2:1. Мачът беше изключително оспорван и зрелищен, като и двата отбора уцелиха много греди. В крайна сметка кредитните консултанти успяха да спечелят, след като губеха в резултата. Най-голям принос за това имаше най-опитният в състава на Изи Кредит – Йордан Терзиев.

На 25 октомври Изи Кредит стартира участието си и в градското първенство по футзал. В шампионата ще вземат участие общо седем отбора като в първия мач кредитните консултанти излизат срещу новосформирания клуб на Тангра, съставен от футболисти на Отбора на надеждата, който представяше България на две световни първенства за бездомни през тази и миналата година.

Ask a question Задай въпрос