18.12.2012

Изи Кредит побеждава наред и в Корпоративната лига

news article image

Лидерът в бързото кредитиране Изи Кредит продължава да е номер едно и на футболния терен. Компанията започна участието си в Корпоративната лига на Зимен Турнир на закритите терени на ДИТ Спорт в Драгалевци. При най-добрите условия за игра на изкуствен терен през зимата, отборът на кредитните консултанти отново изнесе футболни уроци на съперниците си.

В първите си мачове Изи Кредит победи Лев Инс и Либра, като постигна два пълни обрата от 0:2. Соченият за фаворит отбор на Лев Инс направи грешка при старта. Застрахователите поведоха с 2:0, но добре организираният и мотивиран отбор на Easy Credit достигна до пълен обрат за 2:3, коментира двубоя zimen-turnir.com - сайтът на организаторите на турнира. В другия мач кредитните консултанти далеч превъзхождаха като класа Либра, но коледният купон на Ерия София от предходната нощ им тежеше и трябваше да догонват в резултата. С голове на Галасков, Олегов, Данов и Маликатов това не беше проблем. Така Изи Кредит даде да се разбере, че ще е сред фаворитите и на този турнир.

В другите два шампионата, в които участват, кредитните консултанти отложиха двубоите си заради лошите метеорологични условия. За Sofia Cup отборът досега е направил само една грешна стъпка и е на трето място с три точки пред лидера, с когото все още не са се срещнали. За последно тимът победи Промил с 3:1. В интервюта пред организатора на турнира – сайтът football24.bg, футболистите от другите отбори до един наредиха Изи Кредит сред абсолютните фаворити в шампионата.

В Банковата лига кредитните консултанти за последно биха Борика с 10:5, а двубоят с Уникредит Булбанк беше отложен. Изи Кредит води в класирането с три точки пред втория. Така Изи Кредит ще изпрати старата и ще посрещне новата година като лидер на футболния турнир.

Ask a question Задай въпрос