16.09.2013

Изи Кредит отпразнува първия учебен ден с подаръци за децата

news article image

Компанията-лидер в бързите потребителски кредити - Изи Кредит, отпразнува първия учебен ден с подаръци и изненади за децата. В ранната сутрин на 16 септември София осъмна с хиляди балони в бяло и червено с логото Easy Credit, окачени по оживени улици и тротоари, и по възлови кръстовища. Така компанията създаде още по-празнична атмосфера за учениците и техните родители.

Изи Кредит продължи с изненадите за малките ученици в цялата страна. Със стъпването в класната стая на чиновете им ги очакваха красиви и забавни училищни тетрадки и програмки с правилата за безопасност на движението. С тях децата освен да си учат уроците, ще се учат на безопасно пресичане, ще отгатват гатанки и ще оцветяват картинки.

Отново както и миналата година, по случай първия учебен ден Изи Кредит и радио N-JOY стартираха и играта „Училище, здравей!“. В нея всеки, който е заснел първолака си в празничния ден, може да сподели снимката на сайта на радиото. Трите най-добри снимки, определени от специално жури, ще спечелят мобилен телефон, а целият клас на първолака ще получи тетрадки и програми с правилата за безопасност на движението. Възможност да спечелят комплект от подаръците ще имат и фейсбук феновете на Изи Кредит, за които има забавна игра с гатанки във фен страницата на компанията в социалната мрежа.

 

Ask a question Задай въпрос