03.06.2014

Изи Кредит отпразнува 1 юни със забавни инициативи и подаръци в цялата страна

news article image

Водещата компания в сегмента на бързите кредити в дома – Изи Кредит, спази своята дългогодишна традиция и за пореден път зарадва стотици деца от цялата страна с подаръци за 1 юни.

По традиция офисът на Изи Кредит в Плевен организира в Градската градина „Рисунка на асфалта”. Темата тази година беше „Мое лято“, като най-добрите малки художници бяха наградени със скицници и боички. Децата изрисуваха и лицата си с любимите си герои, а двама от служителите на Изи Кредит проявиха аниматорски заложби, маскирайки се като пират и Пипи дългото чорапче.

Забавни игри, рецитиране на стихчета и песнички допълниха детския празник в Плевен. Много емоции донесе играта, в която децата трябваше да търсят заровено в храстите съкровище. Най-активните получиха топки, пъзели, домино, федербали, книжки, шапки и др. „Получи се страхотно. Празникът надмина всички наши очаквания, а на децата им хареса толкова много, че отказаха да си тръгнат.”, разказа регионалният мениджър в офис Плевен-Сторгозия Пепо Петков.

В Стара Загора Изи Кредит подкрепи турнир по тенис на корт за деца до 10 години. Служителите на офиса в града раздадоха на състезателите и зрителите шапки и балони.

Офисът в Пирдоп организира празненство за над 30 деца и техните родители, по време на което беше разрязана и голяма торта. Отделно служителите на компанията подаряваха на открито балони и бонбони. „Не остана дете без наш балон”, каза Цанка Лалова, регионален мениджър в офис Пирдоп.

На 1 юни най-големият град в Северозападна България – Враца, също беше изпълнен с радостен детски смях, балони и бонбони. Денят на детето е официален празник за града и беше отбелязан с тържествен концерт и заря. „Празникът беше супер. Децата и майките останаха много доволни”, обясни Йордан Манчев, регионален мениджър.

Изи Кредит празнува Деня на детето всяка година. Служителите на компанията почитат и първия учебен ден – 15 септември, когато по традиция раздават подаръци и на първолаците.

Ask a question Задай въпрос