17.11.2013

Изи Кредит отново шампион! Футболният отбор спечели есенния турнир по минифутбол за купа „Олимпия”

Отборът по футбол на Изи Кредит спечели есенния турнир за купа Олимпия”, прибавяйки трета титла в колекцията си. Вчера кредитните консултанти победиха на финала тима на веригата бензиностанции Еко с 4:0. Преди това на четвъртфиналите и полуфиналите в събота те отстраниха съответно Сайтел с 5:0 и Първа инвестиционна банка с 2:1.

Двама от футболистите на Изи Кредит спечелиха индивидуални награди в турнира. Денис Шаранков стана голмайстор с отбелязани 10 гола, а Йордан Терзиев беше избран за най-полезен играч. Кредитните консултанти играха в турнира с новите си червено-сиви екипи с логото Easy Credit (на снимката).

Това е втората поред спечелена купа „Олимпия” за Изи Кредит. През пролетта компанията стана първа във великденското издание на турнира, като победи с лекота всичките си съперници по пътя.

Изи Кредит е номер едно и в друг актуален турнир в момента - 280 Football League – “Macron Group”. Кредитните консултанти са първи в класирането с пълен актив от 21 точки и внушителна голова разлика – 73:12.

Същевременно в градската лига по футзал само малшансът не позволи на обединения отбор на Изи Кредит и УНСС да надделее или да завърши поне равен с фаворитите от Левски София Запад. Левскарите спечелиха с минималното 3:2 и запазиха лидерската си позиция в класирането. Изи Кредит-УНСС е трети с 6 точки и мач по-малко от съперниците си.Ask a question
Ask a question Задай въпрос