09.06.2014

Изи Кредит отново подкрепи конкурса "Мини мис и Мини мистър" в Хасково

news article image

Компанията-лидер в бързите кредити в дома – Изи Кредит, беше един от основните спонсори на конкурса „Мини мис и Мини мистър" в Хасково, който се проведе на 8 юни на сцената в Градската градина. Събитието беше част от едноименния национален конкурс за красота и талант, и привлече многобройна публика.

В конкурса взеха участие общо 27 деца на възраст от 3 до 13 години, кое от кое по-талантливо и умно. Те дефилираха в три кръга, като във втория трябваше да разкрият своите умения и талант с песни, танци и стихчета. Всички участници получиха подаръци от Изи Кредит - балони, бонбони, ръчни часовници, тефтери и шапки. Общо 17 деца се класираха на призовите места във всяка възрастова група и получиха право на участие в националното издание на конкурса. Изи Кредит награди с грамота трима от малките чаровници – 4-годишните близначки Ивон и Вероника Иванови, както и 3-годишният Камен Димитров.

Концерт за публиката изнесе ансамбъл "Хасково", а демонстрации на бойна техника направиха младите каратеки от хасковския клуб "Торнадо".

Това е второто поред издание на конкурса „Мини мис и Мини мистър" в Хасково, което Изи Кредит спонсорира. В последното издание преди две години компанията отново беше сред основните спонсори. „Подкрепата ни за конкурса се превръща в традиция. Дай боже, и занапред да е така. Това е много хубаво събитие. Децата и родителите се забавляват много”, коментира Атанаска Димова, регионален мениджър на Изи Кредит в Хасково.

Ask a question Задай въпрос