30.03.2014

Изи Кредит отново е сред най-търсените работодатели на „Национални дни на кариерата”

news article image

Водещата компания в небанковите парични заеми в България - Изи Кредит, е сред работодателите с най-посещаван щанд на десетото издание на „Национални дни на кариерата“. Само в рамките на първите три събития на най-големия кариерен форум в страната - в София, Варна и Велико Търново, заявка да работят във финансовата институция направиха няколко стотин души, предимно студенти и млади висшисти. 

Изи Кредит привлече вниманието им с динамичното си международно развитие – филиали в България, Румъния, Украйна и Полша, както и със специализираната си фирмена програма за професионално развитие „Летящ старт”. Експертите на компанията запознаваха посетителите с фирмената мотивационна програма за служителите, гарантираща социални придобивки, бързо израстване в йерархията на международно ниво и пълноценно професионално развитие.

В момента Изи Кредит търси активно кредитни консултанти и мениджъри за своята непрекъснато разрастваща се търговска структура в България, в която са заети повече от 3 хил. души в над 130 офиса. Позицията „Кредитен консултант” е все по-популярна сред младите, което пролича и от силния интерес към нея на форума. „Много млади хора вече откриха предимството да работят в нашата търговска структура. Предлагаме им гъвкаво работно време, фирмени обучения, възнаграждение, обвързано с личните им резултати и редица привилегии и социални придобивки”, обясни Велислава Николова, ръководител „Подбор и администрация” в Изи Кредит. Част от най-успешните търговски мениджъри и бизнес треньори на компанията също присъстваха на щанда й на „Национални дни на кариерата” и провеждаха интервюта с търсещите професионална реализация.

Студентите се интересуваха и от възможностите за стаж в Изи Кредит. В момента в централния офис на компанията работят стажанти по проекта „Студентски практики” на Министерство на образованието и науката, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

На кариерния форум във Велико Търново щандът на Изи Кредит беше посетен от областния управител инж. Георги Рачев и ректорът на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” проф. Пламен Легкоступ.

„Национални дни на кариерата“ продължава. През първата половина на април ще се състоят още три събития, на които Изи Кредит ще присъства със свой щанд - в Русе, Пловдив и Бургас (виж таблицата). Всеки може да дойде и да се запознае с възможностите за развитие в компанията.

„Национални дни на кариерата” 2014 с участието на Изи Кредит – предстоящи събития:

Дата

Град

Място на събитието

1 април

Русе

Русенски университет „Ангел Кънчев”

8 април

Пловдив

Пловдивски Панаир, Конгресен Център

10 април

Бургас

Бургаски свободен университет

Ask a question Задай въпрос