29.10.2014

Изи Кредит отново е първи в Банковата лига и Градското по футзал на София

news article image

Футболният Изи Кредит е безапелационен лидер и в новите издания на Банковата лига и Градската лига по футзал на София. Отборът е на първо място в класирането в двата турнира след първите няколко кръга. В Банковата лига „кредитните консултанти” са с пълен актив от 12 точки след 4 победи от 4 мача срещу: SG Expressbank, Общинска банка, БАКБ и TBI. В първенството по футзал на София, Изи Кредит също е с пълен актив от 12 точки, след 4 победи в 4 мача. До този момент „кредитните консултанти” надделяха над ЦСКА, Унекс, Тангра и ФК „Г“.
 
Тази година конкуренцията между отборите в Банковата лига и лигата по футзал е на доста по-високо ниво. Мачовете са много оспорвани и всеки е изключително мотивиран да спре шампионите от Изи Кредит. На този етап обаче никой не е в състояние и „кредитните консултанти” продължават с победите.
 
Футболният Изи Кредит е сред най-силните корпоративни отбори в България и притежава десетки купи от различни турнири и шампионати. Треньорът на тима Иван Стоилов е и национален селекционер на националите по футзал. Отборът е и редовен участник в турнири в подкрепа на благотворителни каузи.  
     
 
 
 

Ask a question Задай въпрос