08.01.2012

Изи Кредит отмени Дядо Коледа за подаръците на 240 българи от цялата страна

news article image

Дядо Коледа получи неочаквана ваканция в най-натоварения си период – края на месец декември. Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) отмени белобрадия старец в част от задълженията му и на 28 декември зарадва с мечтани подаръци 100 души от цялата страна, които в периода 21 ноември – 21 декември изтеглиха заем от дружеството и участваха в томболата "Вземи мечтания подарък". Отделно компанията направи подарък на още 140 души, които бяха сред включилите се в паралелно организираната и необвързана с покупката на продукти онлайн игра "Избери мечтания подарък". 40 от тях взеха мечета, карти за игра, ледочистачки и ключодържатели-ножчета, а първите 100 регистрирали се получиха часовник.

Имената на печелившите бяха определени чрез компютърен жребий, в присъствието на комисия и външни наблюдатели. Екип от централния офис на Изи Кредит занесе наградите на част от спечелилите лично още на следващия ден след томболата.

Подаръците от "Вземи мечтания подарък" бяха електродомакински уреди и техника – лаптоп, фотоапарати, мобилни телефони, кафе машини, микровълнови печки, ютии, сешоари, скари и други полезни за всяко семейство придобивки, чиято покупка често се отлага, защото парите все не достигат.

"Много съм доволна от подаръка. Ще го подаря на родителите ми за Нова година", каза 35-годишната фризьорка Лора Ангелова от София, която получи грил-скара пред жилището си в кв. Дружба. Чудесна награда броени дни преди именния си ден спечели и 65-годишната пенсионерка и продавач на вестници Васила Вайсилова, също жител на столичния квартал Дружба. Тя вече прави любимото си кафе с чисто нова машина, подарена й от Изи Кредит. "Не съм очаквала, но ми върви да печеля от томболи, защото и друг път съм печелила", каза тя пред екипа на компанията.

Спечелили от онлайн играта "Избери мечтания подарък" споделиха радостта си във фейсбук страницата на компанията. "Ураааа!!! Много ме зарадвахте, благодаря Ви! Аз и дъщеря ми ще очакваме мечето с огромно нетърпение:)", написа на стената Невена Василева от София, спечелила едно от десетте мечета. "Аз съм от печелившите!:))))) Много благодаря, ще чакам с нетърпение да си получа наградата!:))) Желая Ви много здраве и успехи през 2012!!!:))))", бе коментарът на Даниела Димова-Гайдаджиева.

С коледната томбола Изи Кредит се опита да облекчи финансите на клиентите си в момент, когато семейните им бюджети са най-натоварени покрай покупките на подаръци и плащането на високи сметки. "Нека поне 100 души от тези, които изберат да станат наши клиенти през дните до Коледа, да използват взетите пари назаем за нещо, което им е най-належащо. Ние ще се погрижим от своя страна за това да зарадват себе си и близките на Коледа, като им подарим чудесни подаръци", гласеше мотото на зимната промоция.

Ask a question Задай въпрос