11.10.2011

"Изи Кредит" откри втори офис в Плевен

news article image

Eдна от водещите компании на пазара на бързи заеми "Изи Кредит" откри своя 97-ми офис в България. Той ще обслужва желаещите пари назаем жители в град Плевен. За да е максимално удобен на клиентите, той се намира в самото начало на централната търговска улица в града на ул. "Васил Левски" 60, в нова бизнес сграда.

В присъствието на изпълнителния директор на компанията Неделчо Спасов, отговарящия за офиса Мениджър развитие Пепо Петков и кмета на града Найден Зеленогорски, свещеник Любен Маринов отслужи молебен за здраве и просперитет. След това мениджърите на компанията и градоначалникът разрязаха и лента. "В днешните нелеки за икономиката ни времена нашите семейства имат нужда повече от всякога от разбиране и приятелски протегната ръка, когато сме финансово затруднени. Кредитните консултанти на "Изи Кредит" правят точно това – в момент на спешна нужда от пари, те са хората, които винаги са готови да откликнат и да прояват разбиране. В същото време, за да го правят, те имат нужда от уютна работна среда, в която всеки от тях да се чувства спокоен и удовлетворен. Нека този нов офис ги вдъхнови за още много приятелски протегнати ръце към обществото ни", заяви при откриването отговарящият за офиса Мениджър развитие Пепо Петков.

Плевен е специален за Изи Кредит град. Тук компанията отвори един от първите си офиси. В Плевен изгради и първата си от общо шест детски площадки в страната. Съвсем скоро тя беше напълно обновена, за да отговаря и на всички европейски изисквания за безопасност.

Ask a question Задай въпрос