19.12.2012

Изи Кредит организира коледен магазин с творбите на децата от ателие „Прегърни ме”

news article image

Лидерът в бързото кредитиране Изи Кредит организира поредната си благотворителна акция. Компанията отвори коледен магазин в централния си офис, с творбите и произведенията на децата в неравностойно положение от ателие „Прегърни ме”. Вече седмица служителите на компанията купуват ръчно направени от малчуганите коледни украшения, картички, папироси, кукли, ангелчета и чанти. Купуват се масово и сътворените в ателието картини и книги. Така служителите на Изи Кредит ще зарадват себе си и своите близки с красиви и ръчно изработени подаръци за празниците, подпомагайки по този начин дейността на ателието и таланта на децата.

 

Акцията продължава до края на годината, а заради масовото изкупуване на артикулите, Изи Кредит вече помоли ателието за още. Децата от „Прегърни ме” ще подготвят изненади и за служителите, присъстващи на коледното тържество на Изи Кредит в края на седмицата.

 

Ателието „Прегърни ме” е част от едноименното сдружение и работи с деца и младежи в неравностойно положение от лятото на 2005 година. В него творят деца от дома в с. Доганово, СУПЦ „Княз Борис І” и ДД „Асен Златаров” в София. За изминалите 8 години близо 200 деца и младежи са минали през различни курсове на ателието. Ателието е красивото и уютно място, което те посещават с радост! Тук са техните приятели - дизайнери, моделиери и художници, актьори и писатели. Ателието е място, където те получават самочувствие, че могат. Учат се да вярват. Учат се да имат бъдеще, описват създателите на ателието атмосферата в него.

 

Ask a question Задай въпрос