08.11.2012

Изи Кредит надигра с 4:3 Райфайзенбанк в Банковата лига

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит продължава с победната си серия в мачовете от престижната Банковата лига. Късно вечерта на 6 ноември кредитните консултанти, отпускащи пари назаем в дома на клиента, постигнаха четвъртата си поредна победа, след като надиграха Райфайзенбанк 1 с 4:3 в изключително драматичен мач.

Изи Кредит бяха далеч по-стойностният отбор и демонстрираха отличен синхрон в играта си. Райфайзенбанк, които играят с два тима в лигата, компенсираха с хъс, огромно желание и дълга резервна скамейка. До средата на първото полувреме кредитните консултанти поведоха с 2:0 с голове на Митрофанов и Ивайло Георгиев. Особено красиво беше попадението на Георгиев, който засече от движение далечен пас от свой съотборник. Банкерите намалиха резултата, но втори гол на отличния Митрофанов доведе резултата до 3:1 на полувремето. През втората част Изи Кредит атакуваше непрестанно и почти отказа съперника си, който играеше хаотично. Само шансът спаси вратата на Райфайзенбанк от 4-5 нови попадения. Тогава обаче се стигна до един нелеп автогол и банкерите намалиха на 3:2. След още една грешка в защита Райфайзен изравниха и за миг повярваха, че може да стане чудо. В последните минути Анатоли Дешев отбеляза гол след пряк свободен удар и донесе трудната, но заслужена победата за най-бързите в кредитирането.

Така Изи Кредит продължава да е с пълен актив от точки и най-много отбелязани голове в турнира – общо 31. Лидер в класирането е ДСК, които обаче имат мач повече. В другия турнир - Sofia Cup, Изи Кредит допусна първата си загуба, отстъпвайки от Хандбалистите с 1:3. Кредитните консултанти поведоха с 1:0, но останаха с човек по-малко, заради червен картон на Красимир Радински, от което съперникът се възползва.

Ask a question Задай въпрос