11.04.2024

Изи Кредит на най-мащабния кариерен форум - “Национални дни на кариерата 2024”

news article image

Създаването на възможности за развитие и обучение е в основата на нашата култура. Знанието и опитът, които притежаваме, са ключът към добрите резултати. А за да подадем ръка на повече млади и амбициозни хора, активно споделяме опит на различни кариерни форуми. Вярваме в потенциала на тези събития като място за среща на идеи, мечти  и шанс за реализация. А инвестицията в хората е най-добрата инвестиция, която можем да направим за развитие на собствения си бизнес и икономиката като цяло.

С нас може да се срещнете на:

  • 09.04 - Велико Търново, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • 11.04 - Габрово, Технически университет
  • 16.04 - Русе, Русенски университет „Ангел Кънчев” 

За 23-та поредна година кариерният форум “Национални дни на кариерата”, организиран от JobTiger, представя водещи работодатели, отворените им позиции и кариерни възможности. За първи път входът за посетители е безплатен и със задължителна регистрация в сайта ScanFactor. Регистрацията дава възможност за директно споделяне на CV-то с работодатели. Това става максимално лесно и дава още по-голям шанс за посетителите да се откроят. 

В момента в Изи Кредит можем да предложим разнообразни позиции за кредитни консултанти, търговски сътрудници и др. в цяла България. Гъвкавото работно време, непрекъснатото подкрепящо обучение и наемането на кадри без предишен професионален опит са само част от атрактивното ни предложение. Силният социален пакет е един стимул за кандидатстващите.

Като отговорна компания поддържаме среда на споделяне на добрите практики и успешните стратегии. Предоставяме разнообразни програми за обучение и менторство, които помагат на нашите служители да разширяват своите умения и знания. Това не само увеличава тяхната стойност като професионалисти, но и подобрява общата продуктивност и иновативност в компанията. 

 

Разгледайте свободните позиции ТУК.

Ask a question Задай въпрос