11.02.2013

Изи Кредит има шанс за титлата в Корпоративната лига

news article image

Футболният отбор на лидера в бързото кредитиране - Изи Кредит, среща все по-мощен отпор от съперниците си в Корпоративната лига на Зимен турнир. През уикенда компанията допусна втората загуба в първенството – 5:6 срещу Пощенска банка и завърши наравно 0:0 с временния водач в класирането – Армеец. Предишния уикенд тимът на кредитните консултанти победи безпроблемно Телерик с 7:3.

Най-зрелищният мач беше този с Армеец. Макар двата отбора да не можаха да отбележат нито едно попадение – бе рядко срещано явление в този формат футболни турнири, двубоят беше много напрегнат и всеки от двата тима можеше да е краен победител. Изненадваща беше загубата на Изи Кредит от отбора на Пощенска банка, считан за аутсайдер. Банкерите обаче бяха привлекли нови силни играчи и с голяма доза късмет се поздравиха с победата.

След този кръг Изи Кредит остана на втора позиция след Армеец с 6 точки разлика и мач по-малко. В борбата за титлата вече се намеси и Pierre Fabre, който има равен брой точки с втория, но по-лоша голова разлика.

Тази седмица Изи Кредит играе и в Sofia Cup, където тимът също е на второ място с 3 точки от лидера.

Ask a question Задай въпрос