15.09.2013

Изи Кредит и Райкомерс подариха детски кът на градината в с. Петърч

news article image

Компанията-лидер в бързите потребителски кредити - Изи Кредит и лидерът във ВИК строителството - Райкомерс, изградиха нов детски кът в двора на целодневна детска градина „Виолина” в с. Петърч край Костинброд. Детската площадка беше открита на 16 септември и съвпадна с празника в градината по случай първия учебен ден. Тя включва две люлки, пързалка и катерушка, и отговоря на всички европейски изисквания за безопасност.

Да поздравят лично децата и техните учители дойдоха председателят на съвета на директорите на Изи КредитСтанимир Василев и изпълнителният директор на Райкомерс Иван Моллов. На събитието присъстваха също представители на общинското ръководство в Костинброд, компаниите-дарители, родители и медии. Станимир Василев от Изи Кредит поздрави специално децата в градината. „Дечица, обичате ли да си играете на детски площадки?”, обърна се към тях той. При гръмогласното „Даа” на директорът на Изи Кредитне му остана нищо друго, освен да даде старт на игрите в новия кът. „Нека площадката да ви носи радост и много усмивки! Честит първи учебен ден! Да сте много успешни и послушни!”, пожела още директорът на Изи Кредит и обеща нови изненади и детски площадки от Изи Кредит. Децата и техните учители изпълниха няколко любими детски песни и стихотворения.

Досега Изи Кредит е изградила детски площадки на територията на седем общини - Плевен, Костинброд, Казанлък, Петрич, Доспат, София и Силистра.

Ask a question Задай въпрос