31.05.2010

Изи Кредит и партньори зарадваха с подаръци 68 сираци в Пазарджик

news article image

Три млади български компании - "Изи Кредит", "Чиполино" и "Слънчо", се обединиха за благородна акция и зарадваха днес с подаръци и изненади общо 68 деца от дома за сираци в град Пазарджик (Дом за медико-социални грижи за деца).

Поводът беше празникът на детето - първи юни, а инициатор на акцията - "Изи Кредит". С приятната задача да раздадат подаръците на малчуганите се заеха Мис и Мистър "Изи Кредит" 2010 г. - Цветелина Маринова и Рангел Арабаджийски – Кредитни Консултанти в офис Пазарджик. Особено много усмивки се изписаха по лицата на дечицата, когато двамата извадиха играчките, осигурени от "Чиполино". Плюшени патета, слончета, мечета и колички накараха очичките им да греят от щастие.

От своя страна пък децата и техните възпитатели също зарадваха дарителите със свое специално представление, стихове, песни и танци.

"Изи Кредит" и "Слънчо" доставиха здравословни храни – каши и зърнени продукти, с които децата да растат здрави. "Чиполино" освен играчки предоставиха още дрешки, детски колички и столчета за хранене, които значително ще улеснят възпитателките в дома при отглеждането на децата.

"Много от децата ни се осиновяват и се развиват добре в новите си семейства, други отиват в домове за по-големи деца, а трети се връщат в собствените си семейства, което е най-доброто за тях", обясни директорката на дома д-р Величка Енчева.

Макар домът да е изключително запазен и подържан някои от помещенията се нуждаят от спешен ремонт. "Това не е първият дом, в който Изи Асет Мениджмънт АД прави дарение, и няма да е и последният, защото за нас усмивките на децата са безценни" сподели Маркетинг Директорът на Дружеството – Емил Бояджиев.

Ask a question Задай въпрос