22.06.2022

Изи Кредит генерален спонсор на престижните Годишни музикални награди на БГ Радио

news article image

Личната ангажираност на екипите на Изи Кредит и компанията с качествената българска музика не спира и тази година. За втори път и с огромно желание се включихме в провеждането на Годишните музикални награди на БГ Радио, а маркетинг директорът ни Силвия Александрова лично награди и победителя в една от най-желаните категории – тази за „БГ изпълнител“. Призът заслужено отиде при един от любимите ни изпълнители в Изи Кредит – Миро.

Юбилейното 20-о издание на наградите на БГ Радио беше отпразнувано с бляскава церемония в зала Колодрум в Пловдив с водещи Хилда Казасян и Юлиан Вергов. Над 32 000 души са гласували за своите фаворити в различните етапи на конкурса и избраха заслужените победители. Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на събитието зрителите видяха на живо и бъдещите хитове за 2022-ра година. Премиера на своята обща песен „Повече“ направиха награденият от Изи Кредит Миро и ALMA. За първи път на живо пред публика свои песни представиха Любо Киров, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени и Остава, а някои от новите си песни представиха и DARA, Михаела Маринова, Поли Генова и Dara Ekimova.

Като всяка година досега, номинираните и победителите бяха избрани единствено чрез слушателския вот и показаха вкуса на меломаните за качествена българската музика. Повече за наградените можете да научите тук.


 

Ask a question Задай въпрос