23.10.2023

Изи Кредит е твоят виртуален съветник за бързи пари

news article image

От 23 октомври до 14 януари сайтът на Изи Кредит ще предостави на потребителите иновативно виртуално преживяване при кандидатстването и отпускането на кредит. Независимо дали търсиш средства за ремонт, за сметките, за колата или просто за себе си, Изи Кредит е твоят Онлайн консултант, с когото ще се отпуснеш и ще си подариш усмивка и в най-спешните финансови ситуации.

За целия период на кампанията специални банери и кратки видеа на сайта ни ще представят виртуалния съветник, който ще ти помогне при кандидатстването за кредит, като ти предостави по-забавен начин да попълниш необходимите данни. При посещение на сайта ще можеш да избереш нуждата, която те провокира да потърсиш парична помощ. А самите видеа и текстовете към тях ще те преведат по спокоен и приятен начин през ремонта на жилището или колата, покупката на техника, но най-вече през спешната нужда от пари.

Кампанията е насочена към всички потенциални и настоящи клиенти на Изи Кредит с фокус върху тези, за които технологиите са улеснение, а онлайн изживяванията – ежедневие. Именно тези клиенти търсят по-лесни и удобни начини за вземане на кредит. С онлайн кандидатстването потребителите получават дискретност, по-голяма свобода и допълнителна бързина, без да е необходимо да посещават офис или да се срещат с консултант.

Със своя Онлайн консултант Изи Кредит прави поредна стъпка към бъдещето на кредитирането, превеждайки своите клиенти през онлайн процеса на кандидатстване по-лесен, забавен и интуитивен начин. Какъвто нашите клиенти заслужават.

Ask a question Задай въпрос