28.01.2013

Изи Кредит е сред най-предпочитаните големи работодатели

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит се нареди сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители“ в престижния конкурс на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР). Асоциацията награди най-добрите професионалисти и компании в сферата на човешките ресурси на тържествена церемония в София на 24 януари. Финалистите в общо седем категории бяха подбрани от 20-членно жури, съставено от водещи експерти в областта.

Изи Кредит беше поздравена за класирането си на финал лично от Светла Стоева, председател на управителния съвет на БАУРЧР. Компанията впечатли журито с мотивационната си стратегия и програмите за развитие на хората в организацията, с умението да задържа талантливите си служители, с ниското текучество на персонала и със своите успешни резултати и мащабно разрастване. „Целта ни е да бъдем най-добрият работодател във всички страни, в които развиваме дейност”, коментира директорът „Човешки ресурси” на Изи Кредит Горан Арсов.

БАУРЧР е най-голямата организация на експерти и мениджъри „Човешки ресурси” в България. Тя представлява интересите на 20000 служители в областта. Само физическите лица-членове на организацията са над 750.

Ask a question Задай въпрос